Csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával

A csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával recept hozzávalói

  • durva bors,
  • rozmaring,
  • olaj,
  • 50 dkg koktélparadicsom,
  • 2 szál póréhagyma,
  • 40 dkg burgonya,
  • só,
  • bazsalikom,
  • 1 dl fehér bor,
  • 8 dkg vaj,
  • zsálya,
  • 80 dkg csontos karaj
Csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával

Csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával

 

A csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával recept elkészítése

 

Most csontos karajjal dolgozunk, nem véletlenül, mert a csonttal együtt sült hús íze egészen más - legalábbis a mi véleményünk szerint. Nézzék meg, próbálják ki, higgyék el, nem véletlenül csináltuk így! És, természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk ma, hogy a húst csonttal együtt leszeleteljük. Megborsozzuk, vágott zsályával és rozmaringgal meghintjük. Olajba tesszük, és a hűtőben állni hagyjuk. A csontos karajhoz aktuális árat itt találnak.

Közben a póréhagymát ujjnyi vastagra felszeleteljük. A koktélparadicsomot forró vízben leforrázzuk, utána a bőrét óvatosan lehúzzuk. Mindezek után egy serpenyőben vajat olvasztunk, majd a póréhagymát beletesszük. Kicsit lepirítjuk, és fehérborral felöntjük. Ezután hozzáadjuk a koktélparadicsomot, sózzuk, borsozzuk, végül pedig a vágott bazsalikommal meghintjük.

Egy másik serpenyőben az olajból kivett hús mindkét oldalát sózzuk, majd megsütjük. Mellé helyezzük a kockára vágott főtt burgonyát, és együtt készre sütjük. A póréhagymás raguval tálaljuk.

 

Csontos sertéskaraj egy kicsit másképp? Hogyne, természetesen! Itt tudják megnézni!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Csontos sertéskaraj, bazsalikomos póréhagymával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.