Csülök bográcsban

A csülök bográcsban recept hozzávalói

sertéscsülök, só, kömény, ketchup, méz, sör, sárgarépa, póréhagyma, bab, gomba, paradicsom, fokhagyma, só, törött bors

Csülök bográcsban, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Csülök bográcsban, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A csülök bográcsban recept elkészítése

 

Figyelem, ez haladó recept. Nem hanyagságból nem adtuk meg a mennyiségeket, egyetlen oka van, mindenki a maga bográcsát használja. Eltérnek tehát a méretek, befolyásolják a mennyiséget.

Először is előfőzzük a csülköt: így finomabb lesz, és nem szárad ki annyira. Ezután jön a fűszerezés, bátran fűszerezzünk! Sót, borsot, ételízesítőt, köményt tegyünk hozzá. A sertéscsülökhöz aktuális árat itt találnak.

A bográcsba zöldségeket darabolunk, olyan sorrendben helyezzük el őket, ahogyan puhulni fognak. Sárgarépa, póréhagyma, színes paprika, zöldpaprika és a hagyma kerül hozzá.

Természetesen ízlés szerint lehet hozzátenni burgonyát, több hagymát. A fokhagyma a lilahagymával együtt kerül az ételünkhöz, felülre.

A bográcsot lefedjük, és kb. 1 órát sütjük.

 

Egy másik bográcsos receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20030321)

Cím
recipe image
Recept neve
Csülök bográcsban
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.