Currys pulykamell gyümölcsökkel

A currys pulykamell gyümölcsökkel recept hozzávalói

80 dkg pulykamell, 1 evőkanál curry, 1 evőkanál méz, 1 evőkanál só, 1 db narancslé, 2 db alma, 2 db körte, 2 db narancs, fél ananász, 3 dkg vaj

 

Currys pulykamell gyümölcsökkel

 

A gyümölcsös pulykamell curryvel recept elkészítése

 

Különleges ízt ad az egyszerű pulykamellnek a curry, de nem állunk, megfejeljük még az ízeket válogatott gyümölcsökkel is. Nézzék meg ezt a pulykamell-variációt is, és készítsék el így ma!

Azzal kezdünk most, hogy a mézet, a sót, a narancslevet és a curryport összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a pulykamellet. 2 órát állni hagyjuk, majd a felizzott tárcsában hirtelen megsütjük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A gyümölcsöket meghámozzuk, egyforma darabokra vágjuk és a sülő hússzeletekkel együtt pár perc alatt, megpároljuk. Önthetünk rá egy kevés tejszínt, így szaftos ételt varázsolhatunk. Ilyenkor párolt rizst szervírozzunk hozzá.

 

Egy másfajta pulykás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.