Egyben sült csirkemell mézes sárgabarackkal

 

Hozzávalók

80 dkg csirkemellfilé, 3 dl tejszín, 5 dkg gyömbér, 3 dkg currypor, 1 dl kókusztej, 2 gerezd fokhagyma, só, bors, 5 evőkanál méz, 12 db sárgabarack mag nélkül, 4 adag párolt rizs

 

Egyben sült csirkemell mézes sárgabarackkal

Egyben sült csirkemell mézes sárgabarackkal

 

Az egyben sült csirkemell mézes sárgabarackkal recept elkészítése

 

A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, vajjal kikent sütőformába tesszük. A tejszínt összekeverjük a kókusztejjel, fokhagymával, mézzel, gyömbérrel, curryporral, és a szeletekre vágott sárgabarackkal.

Ráöntjük a csirkemellfilékre, és sütőben 170 fokon kb. 50 percig sütjük. Ez az étel természetesen serpenyőben is elkészíthető, ahogy Önök a műsorban is láthatják. A csirkemellfiléhez aktuális árat itt találnak.

Köretként párolt rizst adunk hozzá. Nyár lévén remek jégkrémdesszertet kínálunk, méghozzá sárgabarack fagylaltból készült banánsplittel lepjük meg kedves nézőinket.

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Egyben sült csirkemell mézes sárgabarackkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.