Fasírozott zöldborsóraguval

A fasírozott zöldborsóraguval recept hozzávalói

20 dkg borsó (zöld), 2 db (előző napi) zsemle, 10 dkg szalonna, 1 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 60 dkg darált hús, só, bors, 1 db tojás, 1 csomag petrezselyem, késhegynyi majoranna, 4 db tojás, 2 dl alaplé (zöldség), 15 dkg krémsajt

Fasírozott zöldborsóraguval

Fasírozott zöldborsóraguval

 

A fasírozott zöldborsóraguval recept elkészítése

 

A vagdaltakat serpenyőben süssük meg, mert ebben a receptben ismét a serpenyőé a főszerep: szalonnát pirítunk benne, hozzáadjuk a zöldborsót (csak javasolni tudom, hogy előtte zöldségalaplében pároljuk meg), majd borsozzuk.

Sót ne tegyünk hozzá, mivel a szalonna már sós (persze ízlés kérdése, de itt csak elrontaná az ízhatást, ha túl sós lesz). A darált húshoz aktuális árakat itt találnak (sertés, marha, pulyka - ízlés szerint!).

A serpenyőbe tegyünk még petrezselyemzöldet, majd krémsajttal besűrítjük. Kedvünk szerint díszítjük, én most a petrezselyemzöldet választottam dísznek is.

 

Egy más karakterű vagdaltreceptet itt találnak. Egészen más!

 

Ha szeretne még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Ha megnéznének húsos recepteket is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fasírozott zöldborsóraguval
Szerző neve
Publikálás dátuma


Comments are closed.