Fasírt zöldségraguval

A fasírt zöldségraguval recept hozzávalói

20 dkg zöldborsó, 2 db szikkadt zsemle, 10 dkg szalonna, 1 db hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 60 dkg darált sertéshús, só, bors, 1 csomag petrezselyemzöld, késhegynyi majoranna, 5 db tojás, 2 dl zöldségalaplé, 15 dkg krémsajt

Fasírt zöldségraguval

Fasírt zöldségraguval

 

A fasírt zöldségraguval recept elkészítése

 

A hagyományos fasírt mellé most nem krumpli-rizs köretet ajánlunk, hanem egy remek zöldséges variációt. Tökéletes így együtt, nézzék meg, próbálják ki!

A vagdalt most szokásos módon készül. Jól összekeverjük a darált húst tojással, sóval, borssal, pirított hagymával, valamint a beáztatott zsömlével. A fasírtokat serpenyőben sütjük meg. A darált sertéshúshoz aktuális árat itt találnak. Aki más húst szeret, és szeretne használni, természetesen megteheti.

Egy másik serpenyőben szalonnát pirítunk, majd hozzáadjuk a zöldborsót. Célszerű a zöldborsót előtte zöldségalaplében egy kicsit megpárolni. Borsozzuk. Arra figyeljünk, hogy sózni ne sózzuk, mert a szalonna jellemzően elég erősen sós.

A serpenyőbe teszünk még petrezselyemzöldet, majd krémsajttal besűrítjük.

 

Egy másfajta fasírtreceptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.