Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu

A Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu hozzávalói

  • 40 dkg sertéstarja,
  • 1 evőkanál cukor,
  • 10 dkg hagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 30 dkg (szemezett) szőlő,
  • 2 dl pecsenyelé,
  • só,
  • bors,
  • petrezselyem,
  • kenyér

 

Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu

Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu

 

A Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu elkészítése

A kristálycukrot hevítjük, beletesszük az apróra vágott vöröshagymát.

A kockára vágott sertéstarját a lekaramellizált vöröshagymával sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük. A fokhagymát a legvégén adjuk hozzá. A sertéstarja aktuális árát itt találja.

Miután megpuhult, tálalás előtt tesszük hozzá a szemezett szőlőt. Omlós fehér kenyérrel tálaljuk. Zöldfűszerrel díszítjük.

Jó étvágyat kívánunk!

Desszertre vágyik? Kattintson ide egy szőlős édességért!

Cím
recipe image
Recept neve
Fehérkenyérrel és szőlővel tálalt sertésragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.