Fetasajtos, parajos csirkemell

A fetasajtos, parajos csirkemell recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 15 dkg fetasajt, 20 dkg friss paraj, 10 dkg koktélparadicsom, 3 dl tejszín, só, olívaolaj, szerecsendió

Fetasajtos, parajos csirkemell

Fetasajtos, parajos csirkemell

 

A fetasajtos, parajos csirkemell recept elkészítése

 

Egyszerű, könnyű, gyors csirkés recept. Alapötletként hétköznapra gondoltunk, mert valóban gyorsan megvan, és friss étel kerül az asztalra. Tehát, nincs más hátra, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy a csirkemellet csíkokra vágjuk, a fetasajtot felkockázzuk, a paradicsomokat félbevágjuk, a parajt pedig nagyon alaposan megmossuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Serpenyőben kevés olívaolajat forrósítunk, megpirítjuk a csirkecsíkokat, megsózzuk, és felengedjük tejszínnel. Arra figyeljünk, hogy kevés sót használjunk, mert a sajt is sós!

Ha felforrt, beleforgatjuk a parajleveleket, a fetát és a paradicsomot. 2-3 percig forraljuk, ízesítjük szerecsendióval, esetleg még sóval, és már tálalhatjuk is. Tűzben sült újburgonyával forrón tálaljuk.

 

Ha szeretne még böngészni további csirkemell receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.