Fetasajtos, parajos csirkemell

Hozzávalók, fetasajtos, parajos csirkemell

60 dkg csirkemell
15 dkg fetasajt
20 dkg friss paraj
10 dkg koktélparadicsom
3 dl tejszín

olívaolaj
szerecsendió

 

Fetasajtos, parajos csirkemell

Fetasajtos, parajos csirkemell

 

A fetasajtos, parajos csirkemell elkészítése

 

Egyszerű, könnyű, gyors csirkemell recept. Alapötletként hétköznapra gondoltunk, mert valóban gyorsan megvan, és friss étel kerül az asztalra:).

A csirkemellet csíkokra vágjuk, a fetasajtot felkockázzuk, a paradicsomokat félbevágjuk, a parajt pedig nagyon alaposan megmossuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Serpenyőben kevés olívaolajat forrósítunk, megpirítjuk a csirkemell csíkokat, megsózzuk, és felengedjük tejszínnel. Kevés sót használjunk, mert a sajtunk is sós.

Ha felforrt, beleforgatjuk a parajleveleket, a fetát és a paradicsomot. 2-3 percig forraljuk, ízesítjük szerecsendióval, esetleg még sóval, és már tálalhatjuk is. Tűzben sült újburgonyával forrón tálaljuk.

Ha szeretne még böngészni további csirkemell receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fetasajtos, parajos csirkemell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.