Fokhagymás töltött pecsenye

A fokhagymás töltött pecsenye recept hozzávalói

60 dkg sertéskaraj csont nélkül, 20 dkg sertéscomb darálva, 1 dkg pirospaprika, só, bors, 5 dkg fokhagyma, 1 db tojás, petrezselyemzöld, 2 dl pecsenyelé alap, 50 dkg burgonya, 1 dkg kömény

Fokhagymás töltött pecsenye

Fokhagymás töltött pecsenye

 

A fokhagymás töltött pecsenye recept elkészítése

 

Töltött pecsenye: megszokott ízeink egyike, és úgy gondoltam, olyan túl sokat nem is változtatok azon, ahogyan ezt én szoktam készíteni.

Az újabb és újabb ötletek mellett, ahogyan tegnap is mondtam, annak is megvan a varázsa, amikor újra kóstolunk egy már tökéletesen bevált ételt – ez most legyen ennek egy szép példája.

A karajból nyitott szeleteket vágunk. A darált húsból kolbászmasszát készítünk a fűszerekkel, betöltjük vele a szeleteket, összefogatjuk hústűvel, elősütjük, majd fokhagymás pecsenyelében megpároljuk.

A burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk, majd vajon kipattogtatott köménymagon megpirítjuk.

Nagyjából mindennapi alapanyag a karaj is, a comb is, de ahogy azt már megszokhatták, biztonság kedvéért adunk hozzá tájékoztató árat.

 

Kattintson ide egy másik, sertésből készült receptért!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fokhagymás töltött pecsenye
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.