Főtt marhafartő céklával, tormamártással

A főtt marhafartő céklával, tormamártással recept hozzávalói

4 adag főtt marhafartő, 6 db cékla, 1 kg durva só, 2 evőkanál olívaolaj, 4 db babérlevél

A tormamártáshoz:

6 dkg friss torma, 1 csomag petrezselyemzöld, 10 dkg vaj, fél dl fehérbor, 3 db tojás sárgája, só

Főtt marhafartő céklával, tormamártással

Főtt marhafartő céklával, tormamártással

 

A főtt marhafartő céklával, tormamártással recept elkészítése

 

Ez a recept most a körítést mutatja be, a céklát és a tormamártást. Igazi különlegesség mindkettő, így elkészítve, nézzék meg, próbálják ki!

A céklákat megmossuk, leszárítjuk. Beleállítjuk a sóba, olajjal bekenjük. Közéje babérleveleket teszünk, majd 180 fokon sütjük kb. 2 órát. Most előre elkészített főtt marhafartőt használtunk, elkészítéséhez itt találnak egy receptet.

Vízfürdőben a bort és a tojássárgáját összekeverjük. 4-5 percig krémesre verjük. Hozzáadjuk cseppenként a tisztított vajat. Legvégén adjuk hozzá a friss tormát és a petrezselyemzöldet, ezeket finomra vágjuk. Tálaláskor négyfelé vágjuk a céklát, mártással tálaljuk a fartő mellé. A marhafartő aktuális árát itt találja.

 

Itt egy marha fehérpecsenye receptet találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között is, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.