Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

Hozzávalók, füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

  • 80 dkg főtt, füstölt marhanyelv,
  • 1 evőkanál friss torma,
  • 10 dkg krémsajt,
  • 2 dl tejszín,
  • késhegynyi fehérbors,
  • 5 dkg póréhagyma,
  • 4 adag sós burgonya,
  • 4 adag lila káposzta

 

Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

 

A füstölt marhanyelv, fehérborsmártással recept elkészítése

 

Egy kis különlegesség terítéken: nyelv, méghozzá marhanyelv. Ha pedig már különleges alap, adjunk hozzá egy különleges mártást is!

A marhanyelvet megfőzzük, bőrétől megszabadítjuk, a levét majd később felhasználjuk a mártáskészítéshez. A marhanyelvhez aktuális árat itt találnak.

Vajon megpirítjuk az őrölt fehérborsot, póréhagymát teszünk hozzá, és krémsajttal felengedjük. Tormával, tejszínnel – az alaplével beállítva a sűrűségét – kiforraljuk. Lilakáposzta talapzaton tálaljuk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.