Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

A füstölt marhanyelv, fehérborsmártással recept hozzávalói

  • 80 dkg főtt, füstölt marhanyelv,
  • 1 evőkanál friss torma,
  • 10 dkg krémsajt,
  • 2 dl tejszín,
  • késhegynyi fehérbors,
  • 5 dkg póréhagyma,
  • 4 adag sós burgonya,
  • 4 adag lila káposzta
Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással

 

A füstölt marhanyelv, fehérborsmártással recept elkészítése

 

Egy kis különlegesség terítéken: nyelv, méghozzá marhanyelv. Ha pedig már különleges alap, adjunk hozzá egy különleges mártást is!

Először is a marhanyelvet megfőzzük, majd a bőrétől megszabadítjuk. Fontos mozzanat következik: a levét majd később felhasználjuk a mártáskészítéshez. A marhanyelvhez aktuális árat itt találnak.

Vajon megpirítjuk az őrölt fehérborsot, póréhagymát teszünk hozzá, és krémsajttal felengedjük. Tormával, tejszínnel – az alaplével beállítva a sűrűségét – kiforraljuk. Lilakáposzta talapzaton tálaljuk.

 

Egy másfajta receptet marhanyelvre itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Füstölt marhanyelv, fehérborsmártással
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.