Füstölt tarja sütőtökkel

A füstölt tarja sütőtökkel recept hozzávalói

1 szál póréhagyma, 40 dkg füstölt tarja főzve, olívaolaj, 4 db paradicsom, oregánó, só, bors, 4 db színes paprika, 40 dkg sütőtök

Füstölt tarja sütőtökkel

Füstölt tarja sütőtökkel

 

A füstölt tarja sütőtökkel recept elkészítése

 

Ez a recept egy találós kérdéssel kezdődik: mit tehetünk, ha télről megmaradt a pincében még egy sütőtök? Ragut készítünk belőle. Akinek esetleg nincs pincéje, az is készítse el ezt a receptet így:). Sütőtököt itt találnak.

Azzal kezdünk most, hogy egy serpenyőben olajat hevítünk, beletesszük a sütőtököt és a füstölt tarját. Ezután a póréhagyma majd a paprika, végül a paradicsom következik. Az oregánó az a fűszer, amely ezt az ételt különlegessé teszi.

Az nagyon fontos, hogy a zöldségek közül elsőként a sütőtököt tettük bele, mert a sütőtök a legkeményebb, időre lesz szüksége. Valamint: épp ezért célszerű vékonyan szeletelni. Ha mindent így csináltak, ugye Önöknél is ilyen szép színes lett az étel?

És hogy minden teljes legyen, persze az egyszerű, de nagyszerű szófordulat jegyében, ahhoz már csak egy desszert hiányzik.

Zöldcitrom jégkrémből kelyhet készítettünk tejszínhabbal, piskótával, eperöntettel, és mi mással díszíthetnénk, mint, természetesen zöldcitrommal, azaz lime-mal. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén, ennek a receptnek ez a mottója!

 

Eg másfajta tarjás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.