Fűszeres marharagu

A fűszeres marharagu recept hozzávalói

0,5 dl olaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 80 dkg marhacomb, só, őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 2 dl száraz vörösbor, 1 kis üveg savanyú gyöngyhagyma, 3 db kemény paradicsom, 10 levél zsálya

Fűszeres marharagu

Fűszeres marharagu

A fűszeres marharagu recept elkészítése

 

A jól elkészített marhahúsnak párja nincsen, legalábbis a mi véleményünk szerint. Küldetésünk az, hogy a lehető legjobb recepteket adjuk hozzá, ez most egy ragu. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a 2 x 2 centis kockákra darabolt marhacombot, és fehéredésig sütjük. A marhacombhoz aktuális árat itt találnak.

Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a zúzott fokhagymával, és fedővel letakarva közepes tűzön háromnegyed puhulásig pároljuk. Közben, ha kell, a szaftját vízzel pótoljuk.

Most beleöntjük a vörösbort, beleszórjuk a leszűrt gyöngyhagymát, a cikkekre vágott paradicsomot, és sóval, borssal, az aprított zsályával ízesítjük.

Végül lassú tűzön fedővel letakarva készre pároljuk, majd forrón tálaljuk, és friss pékárut kínálunk mellé. Feltétlenül próbálják ki így!

 

Ha szeretne még böngészni marhás receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.