Fűszeres marharagu

A fűszeres marharagu recept hozzávalói

0,5 dl olaj, 1 közepes fej vöröshagyma, 80 dkg marhacomb, só, őrölt bors, 3 gerezd fokhagyma, 2 dl száraz vörösbor, 1 kis üveg savanyú gyöngyhagyma, 3 db kemény paradicsom, 10 levél zsálya

Fűszeres marharagu

Fűszeres marharagu

A fűszeres marharagu recept elkészítése

 

A jól elkészített marhahúsnak párja nincsen, legalábbis a mi véleményünk szerint. Küldetésünk az, hogy a lehető legjobb recepteket adjuk hozzá, ez most egy ragu. Próbálják ki!

A forró olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a 2 x 2 centis kockákra darabolt marhacombot, és fehéredésig sütjük. A marhacombhoz aktuális árat itt találnak.

Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy félig ellepje, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a zúzott fokhagymával, és fedővel letakarva közepes tűzön háromnegyed puhulásig pároljuk. Közben, ha kell, a szaftját vízzel pótoljuk.

Most beleöntjük a vörösbort, beleszórjuk a leszűrt gyöngyhagymát, a cikkekre vágott paradicsomot, és sóval, borssal, az aprított zsályával ízesítjük.

Végül lassú tűzön fedővel letakarva készre pároljuk, majd forrón tálaljuk, és friss pékárut kínálunk mellé.

 

Ha szeretne még böngészni marhás receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Fűszeres marharagu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.