Galambbegysaláta füstölt sonkával, debrecenivel, erdei gombákkal

Hozzávalók:

15 dkg bacon, 20 dkg galambbegysaláta (más néven madársaláta), 25 dkg erdei gomba keverék , 10 dkg vöröshagyma, olívaolaj, só, bors, 1 cl balzsamecet vagy brandy,  kenyérkocka , 40 dkg puszta debreceni

 

Mit főzzünk ma?, galambbegysaláta füstölt sonkával, debrecenivel, erdei gombákkal

Mit főzzünk ma?, galambbegysaláta füstölt sonkával, debrecenivel, erdei gombákkal

 

A galambbegysaláta füstölt sonkával, debrecenivel, erdei gombákkal recept elkészítése

 

A bacont megformázzuk, mellé tesszük a bevagdosott debrecenit. Jól megsütjük, mellé az apróra vágott vöröshagymát beletesszük.

Előtte kivesszük a szalonnákat, mivel elég, ha csak egy kicsit „megkapatjuk”.

Ezután tesszük hozzá a gombakeveréket, ízesítjük, balzsamecettel finomítjuk. Tálaláskor a galambbegysalátára kerül a pirított debreceni, szalonna, gomba.

És itt a gyors ártájékoztató a madársalátához, oké, galambbegysalátához.

Jó étvágyat kívánunk!

Kattintson ide egy másik salátareceptért!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Galambbegysaláta füstölt sonkával, debrecenivel, erdei gombákkal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.