Gombás bélszíncsíkok

A gombás bélszíncsíkok recept hozzávalói

60 dkg bélszín, só, bors, 10 dkg vargánya, 3 evőkanál mustár, 30 dkg burgonyafánk, 4 dl tejszín

Gombás bélszíncsíkok

Gombás bélszíncsíkok

 

A gombás bélszíncsíkok recept elkészítése

 

Különleges alkalom, különleges recept, ez így dukál. Ha valaki persze nagyon jól áll, nem szükséges extra alkalom ahhoz, hogy a bélszínhez nyúljon. Ez itt és most egy erdei gombás verzió, nézzék meg, készítsék is el!

A bélszínt két-három nappal a felhasználás előtt be kell pácolni. Egy tippet a páchoz itt találnak. A húsból ezután hosszú csíkokat vágunk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk, majd megsütjük. Ha bizonytalanok lennének a bélszín elkészítésével kapcsolatban, kattintsanak ide, és nézzék meg részletes videón, hogyan készül.

A bélszínt mindig hirtelen sütéssel, minden oldalán médiumra, közepesre sütjük. A bélszínhez aktuális árat itt találnak.

A vargányát négy részre vágjuk, arra ügyeljünk, hogy felismerhető legyen. Olíván lehúzzuk, hozzáadjuk a mustárt, majd jöhet hozzá a tejszín. Megsózzuk. Egyszerű burgonyafánkkal tálaljuk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás bélszíncsíkok
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.