Gombás borjúhúspogácsa

A gombás borjúhúspogácsa recept hozzávalói

  • 80 dkg darált borjúhús,
  • 10 dkg vöröshagyma,
  • só,
  • bors,
  • 5 dkg vaj,
  • 5 dkg champignon gomba,
  • 1 késhegynyi majoranna,
  • 1 db tojás,
  • 1 db zsemle,
  • 0,5 dl tej,
  • 60 dkg burgonya,
  • 1 csomag petrezselyemzöld
Gombás borjúhúspogácsa, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Gombás borjúhúspogácsa, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A gombás borjúhúspogácsa recept elkészítése

 

Szerintünk mindenki szereti a fasírtot. Ha mégis akad valaki, aki nem, azt is próbáljuk meggyőzni különböző receptekkel, hogy szeresse meg. Sok variációnk van, itt az egyik. Próbálják ki!

A darált borjúhúst apróra vágott pirított vöröshagymával, fűszerekkel, a beáztatott zsemlével, és a gombával összedolgozzuk, és formázzuk.

Figyeljünk a nedvességtartalomra, nehogy a mikróban túlságosan kiszikkadjon a húspogácsa! A borjúhús aktuális árát itt találja.

A pogácsákat a crisp tálon megsütjük, 8 percig 750 Watt-on. Mellette elkészíthetjük a pirított burgonyát is, és készen is vagyunk egy gyors vacsorával!

 

Kattintson ide egy másik gombás receptért!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 



Comments are closed.