Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

A gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán recept hozzávalói

80 dkg csirkemellfilé, 20 dkg vöröshagyma, 10 dkg gépsonka, 10 dkg vaj, 10 dkg champignon gomba, 1 csomag petrezselyemzöld, 1 db sárgarépa, 1 db cukkini, só, bors, szójaszósz, 2 db paradicsom, 1 evőkanál cukor, 1 kg üvegtészta

Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán

 

A gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, most csirke wokban, naná. Különleges, nem megszokott fűszereket használunk, ráadásul gyorsan el is készül. A wok használata lényegesen leegyszerűsíti a konyhai folyamatokat, praktikus ügy. Nézzék meg, és készítsék is el így ezt a receptet!

A csíkokra vágott csirkemellfilét a fűszerekkel lemarinírozzuk. A vöröshagymát félkarikára vágjuk a zöldségekkel egyetemben, a gépsonkát csíkokra. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak!

A forró wokban lepirítjuk az üvegtésztát, tányérra helyezzük. Az üres wokban lekaramellizáljuk a cukrot, hozzáadjuk a csirkemellcsíkokat, a fűszereket, majd folyamatosan párolási sorrendben a zöldségeket. A sárgarépa először, a legvégén kerül bele a cukkini, előtte a gomba. Pirított üvegtésztán tálaljuk.

 

Egy más karakterű csirkés receptet itt találnak.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás, sonkás csirkemell üvegtésztán
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.