Gombás vese petrezselymes burgonyával

A gombás vese petrezselymes burgonyával recept hozzávalói

2 db vese, 10 dkg bacon szalonna, 5 dkg póréhagyma, 15 dkg zöld paprika, 15 dkg gomba, 0,5 dl olaj, 3 db tojás, só, őrölt bors, majoranna, fűszerpaprika, 30 dkg burgonya, petrezselyemzöld

Gombás vese petrezselymes burgonyával

Gombás vese petrezselymes burgonyával

 

A gombás vese petrezselymes burgonyával recept elkészítése

 

Egy igazán gazdag recept a Mit főzzünk ma? konyhájából, ami igazán hagyományos módon készül. Amolyan igazán recept ez, nézzék meg, és készítsék is el így!

Meleg serpenyőben vajat olvasztunk, megpirítjuk a petrezselyemzöldet, rátesszük a megfőtt, formázott burgonyát.

A vesét megtisztítjuk, csíkokra felvágjuk. Olajat hevítünk, bacon szalonnát, hagymát pirítunk, beletesszük a színes paprikát, kicsit pároljuk, majd belekerül a vese is. Kevés fűszerpaprikát szórunk bele, vízzel felöntjük. Összepároljuk. A veséhez aktuális árat itt találnak.

Tálalásnál hagymavirággal díszítjük: rézsútosan bevágjuk a hagymát, kicsit széthúzzuk és már kész is a hagymavirág.

 

Egy más karakterű gombás receptet itt találnak.

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!
(20031103)

Cím
recipe image
Recept neve
Gombás vese petrezselymes burgonyával
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.