Gombás vese petrezselymes burgonyával

A gombás vese petrezselymes burgonyával recept hozzávalói

2 db vese, 10 dkg bacon szalonna, 5 dkg póréhagyma, 15 dkg zöld paprika, 15 dkg gomba, 0,5 dl olaj, 3 db tojás, só, őrölt bors, majoranna, fűszerpaprika, 30 dkg burgonya, petrezselyemzöld

Gombás vese petrezselymes burgonyával

Gombás vese petrezselymes burgonyával

 

A gombás vese petrezselymes burgonyával recept elkészítése

 

Egy igazán gazdag recept a Mit főzzünk ma? konyhájából, ami igazán hagyományos módon készül. Amolyan igazán recept ez, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Most azzal kezdünk, hogy egy meleg serpenyőben vajat olvasztunk, azon megpirítjuk a petrezselyemzöldet, majd végül rátesszük a megfőtt, formázott burgonyát.

Közben a vesét megtisztítjuk, majd csíkokra felvágjuk. Olajat hevítünk, bacon szalonnát, hagymát pirítunk, beletesszük a színes paprikát, kicsit pároljuk, majd belekerül a vese is. Kevés fűszerpaprikát szórunk bele, vízzel felöntjük. Összepároljuk. A veséhez aktuális árat itt találnak.

Tálalásnál hagymavirággal díszítjük: rézsútosan bevágjuk a hagymát, kicsit széthúzzuk és már kész is a hagymavirág.

 

Egy más karakterű gombás receptet itt találnak.

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Jöjjenek vissza holnap is, mi itt leszünk, és várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk!
(20031103)Comments are closed.