Görög hangulatú csirkemell lecsóval

A görög hangulatú csirkemell lecsóval recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 15 dkg padlizsán, 10 dkg cukkini, 10 dkg gomba, 1 üveg lecsó, fokhagyma, 15 szem olajbogyó

Görög hangulatú csirkemell lecsóval

Görög hangulatú csirkemell lecsóval

 

A görög hangulatú csirkemell lecsóval recept elkészítése

 

Meg is érkezett az újabb Európa és a világ ízei magyarul típusú recept, most egyszerre görög és magyar hangulatban. A lecsó adja meg az alaphangot. Nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

Azzal kezdünk most, hogy a csirkemellet sózzuk, borsozzuk, lisztbe mártjuk, és egyszerűen roston megsütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A csirke visszamaradt zsiradékában lepirítjuk a kockára vágott cukkinit, padlizsánt, a nagyobb darabokra vágott fokhagymát és az olajbogyót. Összeforgatjuk a lecsónkkal. Fűszerezzük sóval, borssal, bazsalikommal. Az egészet összeforraljuk, és párolt rizzsel tálaljuk.

 

A lecsó elkészítéséhez egy tippet itt találnak, készítsék el így!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Jó étvágyat kívánunk! Comments are closed.