Grill zöldséges borjúvagdalt

Hozzávalók, grill zöldséges borjúvagdalt

60 dkg darált borjúhús
1 db hagyma
4 db tojás

bors
majoranna
petrezselyem
5 dkg vaj
4 db áztatott zsemle

 

Grill zöldséges borjúvagdalt

Grill zöldséges borjúvagdalt

 

Ennek a fasírtnak is fontos, amit korábban már említettem: a vöröshagymát tényleg apróra vágjuk.

 

A grill zöldséges borjúvagdalt elkészítése

 

Pirítsuk le, aztán tegyük a darált húshoz, majd jöhetnek a fűszerek. Az ízesítés mindig egyéni dolog, a majorannát azonban én nagyon ajánlom, mert rettentő sokat alakít az ízén. Állítsuk össze a vagdaltat: tegyük a húshoz a jól kinyomott, áztatott zsemléket, adjunk hozzá még fűszereket, a petrezselyemzöldet és a tojásokat. A darált húshoz aktuális árat itt találnak.

Így együtt teljesen szokványosan keverjük össze. Ha túl lágy lenne a masszánk, tehetünk hozzá zsemlemorzsát. Sütéskor lassan, ellenben határozottan süssük. Attól függ, milyen formában készítjük el: lehet húspogácsa vagy rúd. Amíg sül a vagdalt, elkészíthetjük a grill zöldségeket, és a burgonyapürét.

Ha kedvet kapott a fasírthoz, de érdekelné egy másik módozat is, nem probléma, itt a tipp.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Grill zöldséges borjúvagdalt
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.