Hagymás páccal készült csirkecomb

A hagymás páccal készült csirkecomb recept hozzávalói

  • 60 dkg csirkecomb,
  • 3 fej hagyma,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • olaj,
  • só,
  • újhagyma,
  • 2 db tojás,
  • 10 dkg zsemlemorzsa,
  • 8 dkg liszt,
  • 4 db paradicsom,
  • 1 db kígyóuborka,
  • 2 db paprika,
  • 10 dkg fetasajt,
  • 1 dl tejföl
Hagymás páccal készült csirkecomb

Hagymás páccal készült csirkecomb

 

A hagymás páccal készült csirkecomb recept elkészítése

 

Rántott csirkecomb egy-két apró trükkel, ahogyan azt a Mit főzzünk ma? oldalán már megszokhatták. Előzetesen most csak ennyit, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így!

A csirkecombokat kifilézzük. A hagymát lereszeljük, és a fokhagymát is hozzáreszeljük. Megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel. A combokat besózzuk, és bedörzsöljük ezzel a hagymás mázzal. Betesszük a hűtőbe, és 1-2 órát állni hagyjuk. A csirkecombhoz aktuális árat itt találnak.

Amikor már eleget állt, akkor megforgatjuk lisztben, felvert tojásban, végül zsemlemorzsában. A bepanírozott combokat kisütjük. Amíg sül a hús,  a zöldségeket egyenlő kockákra vágjuk fel. Kicsit sózzuk, meglocsoljuk a tejföllel, és fetasajtot reszelünk rá.

A hús mellé tálaljuk.

 

További csirkecombos receptért kattintson ide!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.