Hagymás rostélyos szalvétagombóccal

Hozzávalók, hagymás rostélyos szalvétagombóccal

80 dkg hátszín

bors
30 dkg hagyma
0,5 dkg paradicsompüré
20 dkg liszt
0,5 dl olaj
4 db zsemle
3 db tojás
0,5 dl tej
1 csomag petrezselyem

 

Hagymás rostélyos szalvétagombóccal

Hagymás rostélyos szalvétagombóccal

 

A hagymás rostélyos szalvétagombóccal recept elkészítése

 

A húst sózzuk, borsozzuk. Fontos, hogy ne süssük sokáig, mert akkor cipőtalp lesz belőle. Szóval, forró olajba tesszük a beízesített húst, mellé kerül a karikára vágott hagyma. Csont nélküli rostélyoshoz aktuális árakat itt találnak!

A szalvétagombócot előre elkészítettük, a következő módon: a szárított kenyérkockákhoz tojást, petrezselyemzöldet, tejet, finomra vágott hagymát teszünk, összekeverjük,  konyharuhába tesszük, majd bő, forró vízben megfőzzük. Kb. 35-40 percig kell főzni.

Meg kell várni, hogy kihűljön. Amikor hagymás rostélyost készítek, én szeretem a szalvétagombócból vágott szeleteket megpirítva köretnek adni.

Itt szeretnénk ajánlani egy csuda halreceptet. Mi mást?

Jó étvágyat kívánunk!
Borajánlat: Villányi Cuvée

Cím
recipe image
Recept neve
Hagymás rostélyos szalvétagombóccal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.