Határozottan sütött hátszínszeletek

A határozottan sütött hátszínszeletek recept hozzávalói

40 dkg ruccola, 2 doboz koktélparadicsom, 10 dkg marinált paprika, 5 dkg lilahagyma, 2 evőkanál balzsamecet, 0,5 dl olívaolaj, só, bors, cukor, 1 csomag zöldfűszer, 2 db tojás, 10 dkg zsemlemorzsa, 4 vékony szelet hátszín

Határozottan sütött hátszínszeletek

Határozottan sütött hátszínszeletek

 

A határozottan sütött hátszínszeletek recept elkészítése

 

Az tény, hogy a hátszín sütéséhez kell némi tapasztalat, meg persze a szokottnál picit nagyobb összeg is. Nem kétséges azonban, hogy megéri az árát és a gondoskodást! A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

A ruccolát, a koktélparadicsomot megmossuk, leszárítjuk, tányérra helyezzük. A marinált pritaminpaprikát felszeljük gerezdekre.

Fűszermarinádot készítünk: a zöldfűszer felét apróra vágjuk, hozzáadunk 2 evőkanál  olívaolajat. A lilahagymát szintén apróra vágjuk, sózzzuk, borsozzuk, finoman cukrozzuk, majd balzsamecetet adunk hozzá. Állni hagyjuk.

A hátszínt fűszerezzük, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és olívaolajon hirtelen aranysárgára sütjük. Ráhelyezzük a salátaágyra, és a fűszermarináddal bőven meglocsoljuk.

 

Egy más karakterű hátszínreceptet itt találnak!

 

Ha gondolják, készítsenek utána egy jégkrémdesszertet, itt a minta:

A határozottan sütött hátszínszeletekhez kínált jégkrémdesszert

A határozottan sütött hátszínszeletekhez kínált jégkrémdesszert

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánok!

Cím
recipe image
Recept neve
Határozottan sütött hátszínszeletek
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.