Hátszínszelet borkereskedő módon

Hozzávalók, hátszínszelet borkereskedő módon

4 szelet, egyenként kb. 16 dkg-os hátszín
0,5 dl olívaolaj

őrölt bors
3 dl barnamártás
2 dkg mazsola
0,5 dl vörösbor
20 dkg pirított gesztenye
15 dkg párolt vadrizs
30 dkg körteburgonya krokett
50 dkg velős csont
4 szelet pirítós

 

Hátszínszelet borkereskedő módon, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Hátszínszelet borkereskedő módon, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A hátszínszelet borkereskedő módon recept elkészítése

 

A hátszínt rostjaival merőlegesen felszeleteltük, három napig érleltük pácban. Megsóztuk, mustárt tettünk rá, és olajban pácoltuk. Köretnek vajban pirított gesztenyét és körteburgonyát adunk. A burgonyakrokettet körte alakúra készítjük el. A hátszínhez aktuális árat itt találnak.

A velős csontot barna mártásban megfőzzük. Mártást por alakban is lehet kapni, kevés vörösborral kell csak felengedni. A hátszínt forró margarinban sütjük ki.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megteheti. Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!
(20031002)

Cím
recipe image
Recept neve
Hátszínszelet borkereskedő módon
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.