Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

Hozzávalók

80 dkg hátszínszelet, só, bors (többféle), 5 dkg medvehagyma, 10 dkg vaj, 1 csomó petrezselyemzöld, 1 db jégsaláta, 1 fejes saláta, 2 db zöldpaprika, 4 db paradicsom, 1 csomó újhagyma, 2 db lilahagyma, 10 dkg kígyóuborka, 4 db koktélparadicsom

A fűszervajhoz:

medvehagyma, vaj, petrezselyemzöld

A dresszinghez:

olívaolaj, magos mustár, 2 db grapefruit, petrezselyemzöld

 

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal

 

A hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal recept elkészítése

 

Az érlelt hátszínszeletet forró serpenyőben megsütjük, előtte már elkészítettük a fűszervajat. Azaz: összekevertük a vajat, a medvehagymát, a petrezselyemzöldet, a sót és a borsot.

Ez kerül tálaláskor a forró hátszín tetejére. Roppanós salátaköretet készítünk, amelynek a különlegessége az olívaolaj és a kifilézett grapefruit lesz.

Egy másik salátát is megnézne? Itt ajánlunk még egyet!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Hátszínszelet medvehagymás fűszervajjal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.