Házinyúl rablóhús őszibarackkal

 Hozzávalók, házinyúl rablóhús őszibarackkal

  • 40 dkg nyúlgerinc,
  • 15 dkg őszibarack,
  • 20 dkg laska gomba,
  • 30 dkg hántolt búza,
  • 3 db tojás
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • só,
  • bors,
  • petrezselyem

 

Házinyúl rablóhús őszibarackkal

Házinyúl rablóhús őszibarackkal

 

A házinyúl rablóhús őszibarackkal recept elkészítése

 

A fűszerezett nyúlgerincet az őszibarackkal és a laskagombával nyársra fűzzük és megsütjük. A sütés történhet grill lapon vagy serpenyőben, a Mit főzzünk ma? műsorában egyébként ez utóbbit választottuk. A friss nyúlgerinc filé aktuális árát itt találja.

A búzát bő vízben puhára főzzük, leszűrjük, tojással, fűszerekkel ízesítjük, lepény alakúra formázzuk, grill-lapon (vagy  serpenyőben) megsütjük. A maradék laskagombát újhagymával, fokhagymával lepirítjuk, sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük. Az őszibarackot külön megpirítjuk a grillsütőn, majd együtt tálaljuk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Házinyúl rablóhús őszibarackal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.