Házinyúl rablóhús őszibarackkal

A házinyúl rablóhús őszibarackkal recept hozzávalói

  • 40 dkg nyúlgerinc,
  • 15 dkg őszibarack,
  • 20 dkg laska gomba,
  • 30 dkg hántolt búza,
  • 3 db tojás
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • só,
  • bors,
  • petrezselyem
Házinyúl rablóhús őszibarackkal

Házinyúl rablóhús őszibarackkal

 

A házinyúl rablóhús őszibarackkal recept elkészítése

 

Mondtunk már néhányszor hasonlókat, mint ami most fog következni: a remekül elkészített nyúlnál kevés jobb dolog akad. Pusztán azért, mert ez megint igaz. Jó dolog a konyhai ténykedés, nem igaz? Rablóhús gyümölcsösen, nyuszisan, nézzék meg, hogyan készül, és készítsék el Önök is így otthon!

A fűszerezett nyúlgerincet az őszibarackkal és a laskagombával nyársra fűzzük és megsütjük. A sütés történhet grill lapon vagy serpenyőben, a Mit főzzünk ma? műsorában egyébként ez utóbbit választottuk. A friss nyúlgerinc filé aktuális árát itt találja.

A búzát bő vízben puhára főzzük, leszűrjük, tojással, fűszerekkel ízesítjük, lepény alakúra formázzuk, grill-lapon (vagy  serpenyőben) megsütjük. A maradék laskagombát újhagymával, fokhagymával lepirítjuk, sóval, borssal, petrezselyemzölddel ízesítjük. Az őszibarackot külön megpirítjuk a grillsütőn, majd együtt tálaljuk.

 

Egy nyúlvadas receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Házinyúl rablóhús őszibarackal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.