Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept hozzávalói

60 dkg karaj, 40 dkg burgonya, 20 dkg bacon, 20 dkg juhtúró, 1 köteg petrezselyem, só, fokhagyma, bors, 2 dl tejszín

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

Juhtúrós burgonya sertéskarajjal

 

A juhtúrós burgonya sertéskarajjal recept elkészítése

 

Jó dolog hozzányúlni a megszokott köretekhez, és egy-két apró ötlettel feldobni. Most a krumpli van terítéken, amit juhtúróval teszünk érdekesebbé. Hogyan? Nézzék meg a receptet, és persze készítsék is el így!

Most azzal kezdünk, hogy a karajból szeleteket vágunk, megtűzdeljük fokhagymával, megsózzuk, végül pedig bedörzsöljük borssal. Betesszük a hűtőbe.

Közben a burgonyát felkarikázzuk, és serpenyőben egy kicsit lepirítjuk. A másik serpenyőben a juhtúrót tejszínben felolvasztjuk, majd hozzáadjuk a pirított burgonyát, és összeforraljuk. Petrezselyemzölddel megszórjuk. A juhtúróhoz aktuális árat itt találnak!

A bacont kipirítjuk a zsírjában. A húst közepes lángon kisütjük, és tálaljuk a burgonyával, amit megszórunk a megpirított baconnal. Egyszerű, gyors, látványos, el kell készíteni!

 

Egy más karakterű karajreceptért kattintsanak ide!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el!

Ha megtetszett a recept, de akkor is szeretne egy jó sütit készíteni, amikor kevés az ideje? Egyszerű, gyors sütirecepteket is talál itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában, nézzen körül! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.