Juhtúrós csirkemell

A juhtúrós csirkemell recept hozzávalói

4 db csirkemellfilé, só, frissen őrölt bors, 4 kisebb gerezd fokhagyma, 1 csokor friss kapor, 0,5 dl olaj, 20 dkg juhtúró

Juhtúrós csirkemell

Juhtúrós csirkemell

 

A juhtúrós csirkemell recept elkészítése

 

Az alapkoncepció az volt, hogy ne legyen túl extra az alapanyag, ne legyen túl nehéz az elkészítés, de legyen viszont látványos, és legyen nagyon finom. Nos, ez sült ki belőle. Nézzék meg, és készítsék is el így a csirkemellet!

A csirkemellfiléket megmossuk, leszárítjuk, majd sóval, borssal, a zúzott fokhagymával, az aprított kapor felével fűszerezzük, és a forró olajon magas tűzön minden oldalukat megpirítjuk. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

Ezután olajozott tepsibe tesszük, meglocsoljuk a sült zsiradékkal, és megkenjük az aprított kapor másik felével összekevert juhtúróval. Végül 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt pirosra sütjük.

Ha elkészült, forrón, ízlés szerint összeállított friss zöldségsalátával körítjük.

 

Egy másik, egészen más hangulatú juhtúrós receptet itt találnak. Nézzék meg ezt is, és ütemezzék be az elkészítését!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Juhtúrós csirkemell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.