Kacsamell ananásszal grillezve

Hozzávalók, kacsamell ananásszal grillezve

80 dkg kacsamell
22 dkg ananászlé + ananászdarabok
1 gerezd fokhagyma
1 db chili
2 dl joghurt
1 fej hagyma
kevés olaj

koriander
őrölt kömény

 

Kacsamell ananásszal grillezve

Kacsamell ananásszal grillezve

 

A kacsamell ananásszal grillezve recept elkészítése

 

A kacsához nagyon jól passzolnak a gyümölcsök, most nem megszokott, hagyományos hazai ízekkel dobjuk fel, hanem egy kis egzotikummal.

Öntsük le az ananász levét, tegyünk félre annyi ananászt, ahány szeletre vágtuk a kacsamellet. A többi ananász levét is nyomkodjuk ki a tálba, a húst pedig hagyjuk benne. Adjuk hozzá a joghurtot, a kierezett apróra vágott chilit, az összezúzott koriandert, a zúzott fokhagymát, az olajat, a sót. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

Tegyük bele a felvágott kacsát, keverjük össze, és hagyjuk állni 2-3 órát. Kockázzuk fel a hagymát. Szúrjuk nyársra a kacsát, a félretett ananászt és a hagymát, egymás után, míg el nem fogynak a hozzávalók. Mehet is a grillre, a páclével sütés közben gyakran kenegessük.

Ha szeretne még további receptek között böngészni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában teheti meg. Nézzen körül, válassza ki a mai hangulatának megfelelő receptet, és készítse el! Várjuk vissza holnap is!

Jó étvágyat kívánunk! 

Cím
recipe image
Recept neve
Ananásszal grillezett kacsamell érmék, chilis olajjal fényezve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.