Kacsamell kecskesajttal

A kacsamell kecskesajttal recept hozzávalói

60 dkg kacsamell, 20 dkg kecskesajt, provence-i fűszer, só, bors, 4 db paradicsom, 5 dkg zöldborsó, 5 dkg zöldbab, 1 db sárgarépa, 5 dkg vaj, 40 dkg párolt rizs, 1 db tojás, 5 dkg keményítő, 1 köteg petrezselyem, 1 gerezd fokhagyma

Kacsamell kecskesajttal

Kacsamell kecskesajttal

 

A kacsamell kecskesajttal recept elkészítése

 

Jöjjön egy kacsarecept, és ha már különleges, vagy legalábbis nem hétköznapi a hús, legyen hasonlóan nagyszerű a sajt, amit felhasználunk hozzá. Nézzék meg, próbálják ki!

A kacsamellet ledarálom. Sózom, borsozom, megszórom provence-i fűszerrel és apróra vágott petrezselyemmel. Adok hozzá egy tojást és egy kevés keményítőt. Ezt jól összedolgozom és tenyér nagyságú húspogácsákat formázok belőle. A kacsához aktuális árakat itt találnak.

Ennek a közepébe lágy kecskesajtot teszek. Serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát szépen megsütöm.

A vajat megmelegítem és ebben a fél centisre vágott sárgarépát megpárolom rajta. Hozzáadom a zöldborsót, a zöldbabot és a hámozott paradicsom kockát. Sózom, borsozom, megszórom petrezselyemmel. A párolt rizst is hozzáadom és jól összekeverem. A kacsával tálalom.

 

Egy másfajta kacsás receptet itt találnak!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! És tudják jól, természetesen várjuk vissza holnap is, mi itt leszünk!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.