Kacsamell kecskesajttal

Hozzávalók

60 dkg kacsamell, 20 dkg kecskesajt, provence-i fűszer, só, bors, 4 db paradicsom, 5 dkg zöldborsó, 5 dkg zöldbab, 1 db sárgarépa, 5 dkg vaj, 40 dkg párolt rizs, 1 db tojás, 5 dkg keményítő, 1 köteg petrezselyem, 1 gerezd fokhagyma

 

Kacsamell kecskesajttal

Kacsamell kecskesajttal

 

A kacsamell kecskesajttal recept elkészítése

 

A kacsamellet ledarálom. Sózom, borsozom, megszórom provence-i fűszerrel és apróra vágott petrezselyemmel. Adok hozzá egy tojást és egy kevés keményítőt. Ezt jól összedolgozom és tenyér nagyságú húspogácsákat formázok belőle. A kacsához aktuális árakat itt találnak.

Ennek a közepébe lágy kecskesajtot teszek. Serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát szépen megsütöm.

A vajat megmelegítem és ebben a fél centisre vágott sárgarépát megpárolom rajta. Hozzáadom a zöldborsót, a zöldbabot és a hámozott paradicsom kockát. Sózom, borsozom, megszórom petrezselyemmel. A párolt rizst is hozzáadom és jól összekeverem. A kacsával tálalom.

Egy másfajta kacsás receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kacsamell kecskesajttal
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.