Kakukkfüves borjúragu

A kakukkfüves borjúragu recept hozzávalói

1 kg borjúcomb, 30 dkg hagyma, 4 gerezd fokhagyma, olívaolaj, vaj, só, bors, 2 db babérlevél, 30 dkg sárgarépa, 25 dkg rókagomba, 25 dkg vargánya gomba, fél csomag kakukkfű, fél kg csőtészta vagy szélesmetélt

Kakukkfüves borjúragu

Kakukkfüves borjúragu

 

A kakukkfüves borjúragu elkészítése

 

Kellő időt kell szánni ennek az ételnek az elkészítésére, mert ez nem egy tésztafőzésnyi idős recept. Természetesen megéri a gondoskodást!

A 3 cm kockákra vágott borjúcombot a gerezdekre vágott hagymával, szeletelt fokhagymával, olajos és vajon, forró serpenyőben lepirítjuk. Sóval, borssal, babérlevéllel fűszerezzük, majd felengedjük borjúpecsenyelével, és 180 fokos sütőben 1 órán keresztül lassan sütjük. A borjúcombhoz aktuális árat itt találnak.

Közben megtisztítjuk a gombát, a sárgarépát, majd 40 perc elteltével hozzáadjuk a húshoz a sárgarépát, 10 perccel a sütés előtt pedig a vargányát a kakukkfűvel.

Kifőzzük a tésztát, amit szintén kakukkfűvel ízesítünk A tésztával összekeverve tálaljuk, végül kakukkfűvel díszítjük.

 

Egy másik kakukkfüves receptet itt találnak!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még böngészni további receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában tehetik meg. Nézzenek körül, válasszanak, készítsék el a kedvükre való receptet. Térjenek vissza holnap is egy újabb receptért!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kakukkfüves borjúragu
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.