Kapros, juhtúrós bordák

A kapros, juhtúrós bordák recept hozzávalói

4 vastagabb szelet sertésborda, 30 dkg juhtúró, 5 dkg dió, 2 dkg fokhagyma, só, őrölt bors, 0,5 dl olaj, 5 dkg paradicsompüré, 3 dkg liszt, szalonnabőr, sült hagyma, sült burgonya, 2 dl tejfel

Kapros, juhtúrós bordák

Kapros, juhtúrós bordák

 

A kapros, juhtúrós bordák recept elkészítése

 

Egy igazán gazdagon elkészített és körített töltött receptet adunk ma. Bizony, kerül hozzá szalonna is, úgy készüljünk, hogy ettől az ételtől nagyon jól lehet lakni. Nézzék meg, készítsék is el így!

A juhtúrót petrezselyemzölddel, pirított szalonnával, dióval, fokhagymával és borssal összekeverjük. El is készült a töltelék. Hegyes, éles késsel üreget vágunk a bordába, megtöltjük, fogvájóval megtűzzük. Sózzuk, forró olajban kisütjük.

A hús szaftjából mártást készítünk, megpirítjuk a paradicsompürét, és vízzel felengedjük. Köretnek szalonnát pirítunk, hozzátesszük az elősütött burgonyát és a hagymát. A sertésbordához aktuális árat itt találnak.

Eper és karamell jégkrémből készítünk desszertet. Tejszínhabbal, kandírozott cseresznyével és eperöntettel díszítjük.

Eper és karamell jégkrémből készített desszert

Eper és karamell jégkrémből készített desszert

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Borajánlat: Villányi Rosé

 

Kedvet kaptak a juhtúróhoz? Itt egy egészen más típusú, de szintén juhtúróval készült recept!

 

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kapros, juhtúrós sertésbordák
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.