Karaj gombás velővel töltve

A karaj gombás velővel töltve recept hozzávalói

  • 60 dkg karaj,
  • 1 fej hagyma,
  • bors,
  • 40 dkg spárga,
  • 1 szál póréhagyma,
  • 10 dkg vaj,
  • 20 dkg burgonya,
  • 40 dkg velő

 

Karaj gombás velővel töltve

Karaj gombás velővel töltve

 

A karaj gombás velővel töltve recept elkészítése

 

A karajból négy darab 15 dekagrammos szeletet vágunk nyitott szeleteléssel. Kiklopfoljuk és megsózzuk. A vöröshagymát finomra vágjuk és lepirítjuk. Hozzáadjuk a velőt, együtt pirítjuk tovább. Sózzuk és borsozzuk.

Amikor lepirult, akkor a sertésbe töltjük, feltekerjük, majd egy fogvájóval megszúrva összefogatjuk. Azután egy kevés olajon serpenyőben megsütjük. A spárgákat egy kevés vajon megpároljuk. A karaj aktuális árát itt találja. A főtt burgonyát kevés finomra vágott póréhagymával összerázzuk és tálaljuk.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Karaj gombás velővel töltve
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.