Karfiolos pulykamell

A karfiolos pulykamell recept hozzávalói

50 dkg karfiol, 50 dkg pulykamell, 5 dkg vöröshagyma, 5 dkg vaj, 1 dl tejszín, 3 dkg liszt, ételízesítő, só, őrölt bors, 1 dl tejfel, fél csomag petrezselyemzöld, szerecsendió

Karfiolos pulykamell

Karfiolos pulykamell

 

A karfiolos pulykamell recept elkészítése

 

Nem mintha nem szeretnénk a karfiollevest, de úgy gondoltuk, ma nem ez lesz a karfiol sorsa. Nagyszerűen kiegészíti a pulykamellet, próbálják ki!

A hagymát apróra vágjuk, majd olívaolajban üvegesre pirítjuk. A pulykamellet rostjaival merőlegesen egyenletes csíkokra vágjuk, majd a hagymához adjuk. Kevés csontlével félpuhára pácoljuk. Erre kerül rá a kelvirág, kevés húslével, keményítős habarással. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A rizst, amennyiben nem előfőzött rizst használunk, kiválogatjuk, megmossuk, majd üvegesre hevítjük. Olívaolajban a kockára vágott répát, hagymát, rizst, petrezselyemzöldet összekeverjük, és tálalhatunk is. Remekül kíséri egy tokaji hárslevelű.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Karfiolos pulykamell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.