Kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz

A kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz recept hozzávalói

60 dkg sertésszűz, 15 dkg kecskesajt, 2 db paradicsom, 40 dkg burgonya, 1 db tojás, 1 evőkanál keményítő, 1 köteg petrezselyem

Kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz

Kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz

 

A kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz recept elkészítése

 

Spéci elkészítési mód, eredménye egy látványos étel lesz. A titkot persze itt még nem fedjük fel, nézzék meg a receptet, és persze készítsék is el!

Azzal kezdjük, hogy a burgonyát leforrázzuk, majd a nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük. Adunk hozzá vágott petrezselymet, sót, tojást, valamint keményítőt. Az így kapott burgonyamasszát serpenyőben kevés zsiradékon kisütjük. Ezzel el is készítettük a tócsnit, amit a szűzhöz adunk majd köretként - kicsit másképpen persze, tessék figyelni!

Mindezek után a sertésszüzeket vastag szeletekre vágjuk úgy, hogy kiütve akkora szeletek legyenek, mint amekkorák a tócsnik. Ez itt és most nagyon fontos! Serpenyőben mindkét oldalát megsütjük, azonban még nem sütjük át teljesen. A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak.

A tetejére szeletelt paradicsomot teszünk, a kecskesajtot pedig a paradicsomra. A sorrend tehát: alul a tócsni, rajta a hús, azon a paradicsom és a kecskesajt. Sütőben készre sütjük, és már tálalhatjuk is.

 

Egy másfajta sajtos receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajtos, paradicsomos sertésszűz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.