Kecskesajttal töltött nyúlgerinc

Hozzávalók, kecskesajttal töltött nyúlgerinc

  • 8 db nyúlgerincfilé,
  • 8 dkg kecskesajt
  • 8 szelet füstölt sonka,
  • só,
  • bors,
  • 1 db citrom,
  • 10 dkg vaj,
  • 1 csomag petrezselyem,
  • 4 adag burgonya

 

Kecskesajttal töltött nyúlgerinc

Kecskesajttal töltött nyúlgerinc

 

A kecskesajttal töltött nyúlgerinc recept elkészítése

 

A nyúlgerinc nálunk a szállodában egy nagy kedvenc, amikor ezt adjuk a vendégeknek, soha nem elég. Talán Önök is így járnak vele, igyekszem jól bevált recepttel segítséget adni ehhez! A kecskesajt külön fejezet a gasztronómiában. A kecskesajthoz aktuális árat itt találnak.

A nyúlgerincfiléket lehártyázzuk, középen kettévágjuk, kinyitjuk, egy picit klopfoljuk. A nyúlgerincfiléhez aktuális árat itt találnak. Sóval, borssal fűszerezzük, beletesszük a füstölt sonkát, a kecskesajtot, majd ráhajtjuk és összetűzzük őket, serpenyőben megsütjük.

Citromos mártást készítünk: a visszamaradt zsiradékon petrezselyemzöldet és a citromlét vajjal besűrítjük, és készen is vagyunk vele. Azt javaslom, petrezselymes burgonyával tálalják, igazából csak sikeres lehet.

Ha megtetszett ez a recept, és persze a nyúlhús, akkor jó. További nyúlrecepteket a Mit főzzünk ma? recepttárában itt találnak.

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kecskesajttal töltött nyúlgerinc
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.