Kesudiós pulykamell úritökkel

Hozzávalók, kesudiós pulykamell úritökkel

50 dkg pulykamell
10 dkg póréhagyma
1 dkg gyömbér
3 dkg fafül gomba
5 dkg kesudió
10 dkg édes-savanyú chutney
2 dkg méz
20 dkg sütőtök
bors

25 dkg párolt rizs

 

 Kesudiós pulykamell úritökkel

Kesudiós pulykamell úritökkel

 

A kesudiós pulykamell úritökkel recept elkészítése

 

Olajat hevítünk, a megtisztított, megformázott sütőtök-szeleteket karamellizáljuk. Ez lesz a kesudiós pulykamell egyik körete. A másik köret párolt rizs lesz. Serpenyőben olajat hevítünk, megpirítjuk a kesudiót. Amikor elkészült kiszedjük a kesudiót, félretesszük. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A kesudiós olajban a gyömbért áthevítjük, kevés vizet, póréhagymát teszünk hozzá, rá pedig a metéltre vágott pulykamell kerül. Hozzáadjuk az előre beáztatott fafülgombát, ráöntjük a chutneyt. Legvégül a pirított kesudiót kell hozzátenni. Az egészet összeforraljuk. Tálalásnál csészével megformázzuk a párolt rizst, mellé kerül a pirított úritök, s a ragu.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Kesudiós pulykamell úritökkel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.