Kókusztejes pulykamell

A kókusztejes pulykamell recept hozzávalói

80 dkg kockára vágott pulykamellfilé, 3 dl szárnyas alaplé, 1 kávéskanál currypor, só, bors, 2 evőkanál vaj, 2 evőkanál keményítő, 2 db vöröshagyma, 2 db zöldcitrom, 2 evőkanál olívaolaj, 1 dl kókusztej, 1 dl tejszín, 1 szál póréhagyma, fél csomag koriander, 20 dkg őszibarackbefőtt

Kókusztejes pulykamell

Kókusztejes pulykamell

 

A kókusztejes pulykamell recept elkészítése

 

Európa és a világ ízei magyarul, igazán egzotikus pulykás recept következik most. Csak előzetesen, lesz itt curry, koriander, kókusztej. Ha elég csábító a bevezetés, akkor nézzék meg, és készítsék is el így a pulykamellet!

Most azzal kezdünk, hogy a kockára vágott húst legalább két órán keresztül marinírozzuk az olívaolajjal, curryvel és a zöldcitrom héjával. A pulykamellhez aktuális árat itt találnak.

A vöröshagymát gerezdekre vágjuk, a póréhagymát pedig karikára, vajon megpirítjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a petrezselymet, a koriandert, a pulykahúst, a többi fűszert és a szeletekre vágott barackbefőttet.

Pirítjuk, majd felengedjük kókusztejjel, tejszínnel, végül sűrítjük tejszínnel elkevert keményítővel. Mandulás rizzsel tálalhatjuk, ennek az elkészítése igen egyszerű: a pirított mandulát főtt rizzsel összekeverjük.

 

Egy másik kókusztejes receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!



Comments are closed.