Köményes sertéssült sóskával, mandulával

A köményes sertéssült sóskával, mandulával recept hozzávalói

40 dkg kész, hideg sertéssült, 1 csomag újhagyma, 2 evőkanál balzsamecet, 1 dl olívaolaj, só, bors, cukor, 1 evőkanál pirított mandula, 1 csomag zöldfokhagyma, 1 csomag sóska

Köményes sertéssült sóskával, mandulával

Köményes sertéssült sóskával, mandulával

 

A köményes sertéssült sóskával, mandulával recept elkészítése

 

Ahogy azt már lassan megszokhatjuk, ezen a tavaszon is elég változékony az idő, de reméljük lassan-lassan azért beköszönt majd a jó idő És akkor bizony az is szempont lesz, hogy gyorsan elkészüljünk egy-egy recepttel, hogy jusson időnk másra is. Lássuk hát, nézzék meg, hogyan készül, és természetesen készítsék is el így otthon!

És persze, ahogyan azt a Mit főzzünk ma? kedves Olvasói már megszokhatták, mindig adunk tippeket arra az esetre, ha maradék lenne a hűtőben. Jelen esetben például nem fogyott el a köményes sertéssült, itt is a receptje. Lesz belőle egy új étel, az alábbiak szerint.

Igazság szerint azzal kezdünk, hogy készítünk egy jó sültet - csakhogy most kész sült újrahasznosításáról szól a recept. Tehát, először is a hideg sertéssültet először is vékonyan felszeleteljük. Utána olívaolajon lekaramellizáljuk a cukrot, rátesszük a zöldfokhagymát, újhagymát, a finomra vágott sóskát. Balzsamecettel ízesítjük, kissé megpároljuk, majd ráhalmozzuk a hideg sertéssültre.

A mandulát külön edényben megpirítjuk, és rászórjuk a tetejére. Mandulához aktuális árat itt találnak.

 

Egy húsos, tarhonyás receptet itt találnak, nézzék meg ezt is!

 

Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válasszák ki, amelyik legjobban tetszik ma, vagy akár holnap, és készítsék is el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!Comments are closed.