Libatopogó

Hozzávalók, libatopogó

1 kg libaaprólék
20 dkg zúza
20 dkg rizs
10 dkg gomba
10 dkg zöldborsó
5 dkg vöröshagyma
1 db zöldpaprika
15 dkg libamáj
1 csomag petrezselyemzöld

bors
majoranna
15 dkg füstölt sajt

 

Libatopogó

Libatopogó

 

A libatopogó elkészítése

 

A libatopogó nem más, mint a liba lába. Ez az étel a libalábak mellett belsőségből is készül. A libához aktuális árakat itt találnak.

A hagymát szép apróra összevágjuk, forró zsiradékban üvegesre hevítjük. Közben a libamájat megtisztítjuk, pici zsemlemorzsában megforgatjuk, félretesszük.

Amikor a hagymánk már üveges, hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, a zöldpaprikát, s csontlével felöntjük. Erre kerül rá a szárny és a zúza a lábbal együtt. Ízesítjük borssal, majorannával, sóval. Később hozzátesszük a májat, a gombát és a zöldborsót. Mi liba alakú tálban tálaltuk fel, paradicsomrózsával díszítettük.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Itt egy könnyebb recept!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Libatopogó
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.