Majorannás vesevelő

Hozzávalók, majorannás vesevelő

  • 50 dkg vese,
  • 25 dkg velő,
  • 15 dkg vöröshagyma,
  • 2 dkg só,
  • 0,5 dkg bors,
  • 0,5 dkg majoranna,
  • 1 dkg fűszerpaprika,
  • 60 dkg sós burgonya,
  • 10 dkg zöld paprika,
  • citrom vagy ecet,
  • szalonna,
  • olaj,
  • vaj,
  • fokhagyma,
  • petrezselyemzöld,
  • három színű paprika

 

Majorannás vesevelő, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

Majorannás vesevelő, a kép illusztráció, forrás: Pixabay

 

A majorannás vesevelő elkészítése

 

Citromos vagy ecetes vízbe tesszük a velőt, lehúzzuk a hártyát, leblansírozzuk. Félbevágjuk a vesét, kivágjuk a vesepiramisokat mind a két rétegből. Az így előkészített vesét forrásban lévő ecetes vízben leforrázzuk. A sertésveséhez aktuális árat itt találnak.

Cím
recipe image
Recept neve
Majorannás vesevelő
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.