Mandulás csirke

A mandulás csirke recept hozzávalói

60 dkg csirkemell, 2 db tojás, 2 dl joghurt, 1 evőkanál méz, 25 dkg salátamix, 5 dkg liszt, só, 15 dkg vaj, 3 db lime, 15 dkg tördelt mandula, 1 köteg citromfű

Mandulás csirke

Mandulás csirke

 

A mandulás csirke recept elkészítése

 

Ha egy könnyedebb ételre vágynak, itt van hozzá egy remek recept. Csirke, mandula, saláta - optimális kombináció. Friss, ropogós hangulata van, és persze gyorsan el is készül.

A csirkéből négy szeletet vágunk. Megsózzuk. Lisztben, felvert tojásban, végül a tört mandulában megforgatjuk. Vajban kis lángon óvatosan megsütjük. A csirkemellhez aktuális árat itt találnak.

A lime-ot a héjától megszabadítjuk, felkockázzuk. A citromfüvet összevágjuk. A lime-ot, a citromfüvet és a mézet a joghurthoz keverjük. A salátamix-szel összekeverjük, és a mandulás csirkével tálaljuk.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Egy más típusú csirkés receptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mandulás csirke
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.