Marhacsíkok brokkolival, kesudióval

Hozzávalók, marhacsíkok brokkolival, kesudióval

  • 40 dkg vékony csíkokra vágott bélszín,
  • 5 dkg kesudió,
  • 1 evőkanál olívaolaj,
  • 2 gerezd fokhagyma,
  • 1 nagy fej brokkoli,
  • 1 db zellerszár,
  • 150 ml marhahúsleves,
  • só,
  • bors

 

Marhacsíkok brokkolival, kesudióval

Marhacsíkok brokkolival, kesudióval

 

A marhacsíkok brokkolival, kesudióval recept elkészítése

 

A felhevített olajban megpirítottam a kesudiót, majd félreraktam. A kesudióhoz aktuális árat itt találnak.

A húscsíkokat erősen megborsoztam, meghintettem öt fűszer keverékével (ánizs, bors, édeskömény, szegfűszeg, fahéj), majd magas hőfokon aranybarnára pirítottam ugyanabban a serpenyőben, összekevertem a kesudióval.

Külön pirítottam 1-2 percig, majd a rózsáira szedett brokkolit, és a felaprított zellerszárat,  húslevessel felöntöttem, lefedve puhára főztem.

Ha idáig tetszett a recept, akkor a folytatásért kattintsanak az Ízek, zamatok oldalra!

Jó étvágyat kívánunk!

Önző módon a brokkolit emeltük ki ebből a vendégreceptből, és adunk itt további brokkolis tippeket.

Cím
recipe image
Recept neve
Marhacsíkok brokkolival, kesudióval
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.