Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

Hozzávalók, medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

4 szelet hátszín,
medvehagyma,
olívaolaj,
só,
bors,
50 dkg főtt burgonya,
kevés liszt,
2 db tojás,
durvára vágott mogyoró

 

Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

 

A medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín elkészítése

 

A hátszínt kisebb darabokra, érme alakúra  vágjuk. A hátszínhez aktuális árat itt találnak. A különlegesség ezúttal is a pác: medvehagymát olívaolajjal, sóval, borssal összekeverünk, ezzel készen is van a páclé, amiben megpácoljuk egy kicsit a húst, majd forró olajban kisütjük.

Megfőzzük a burgonyát,  hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a sót. Összekeverjük, nudli formákat csinálunk, majd ezután kifőzzük. A kifőzött nudlikat megforgatjuk darált vagy durvára vágott mogyoróban, serpenyőben olajat hevítünk, és megpirítjuk. A mogyoró különleges ízt ad a burgonyanudliknak!

A hátszín drága, de nagyon finom alapanyag, azonban nagyon oda kell figyelni rá! Itt adunk még egy tippet hátszínre!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

 

Cím
recipe image
Recept neve
Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.