Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

A medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín recept hozzávalói

4 szelet hátszín, medvehagyma, olívaolaj, só, bors, 50 dkg főtt burgonya, kevés liszt, 2 db tojás, durvára vágott mogyoró

Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín

 

A medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín recept elkészítése

 

Jó szokás szerint két trükk is van a receptben, egyrészt a hús előkészítése, másrészt pedig a köret. Nézzék meg a trükköket, majd pedig készítsék el így ezt a receptet otthon!

A hátszínt kisebb darabokra, érme alakúra  vágjuk. A hátszínhez aktuális árat itt találnak. A különlegesség ezúttal is a pác: medvehagymát olívaolajjal, sóval, borssal összekeverünk, ezzel készen is van a páclé, amiben megpácoljuk egy kicsit a húst, majd forró olajban kisütjük.

Megfőzzük a burgonyát,  hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a sót. Összekeverjük, nudli formákat csinálunk, majd ezután kifőzzük. A kifőzött nudlikat megforgatjuk darált vagy durvára vágott mogyoróban, serpenyőben olajat hevítünk, és megpirítjuk. A mogyoró különleges ízt ad a burgonyanudliknak!

 

A hátszín drága, de nagyon finom alapanyag, azonban nagyon oda kell figyelni rá! Itt adunk még egy tippet hátszínre!

 

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza Önöket holnap is, jöjjenek!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Medvehagymás pesztóval fűszerezett hátszín
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.