Milánói borjúbordák

A milánói borjúbordák recept hozzávalói

  • 60 dkg borjúhús,
  • 40 dkg spagetti,
  • 25 dkg gomba,
  • 10 dkg szalonna,
    10 dkg sonka,
  • 10 dkg marha nyelv,
  • 1 fej hagyma,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 3 evőkanál paradicsompüré,
  • 10 dkg parmezán,
  • oregánó,
  • 2 db babérlevél,
  • 1 csomag petrezselyemzöld,
  • só,
  • bors

A panírhoz:

  • liszt,
  • tojás,
  • zsemlemorzsa
Milánói borjúbordák

Milánói borjúbordák

 

A milánói borjúbordák recept elkészítése

 

Ismét itt az Európa és a világ ízei magyarul: most egy olasz recept kerül terítékre, néhány aprósággal megspékelve. Nézzék meg, készítsék el így is!

Először is elkészítjük a ragunkat: a hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a szalonnát, a gombát, majd a paradicsompürét, így együtt összepirítjuk, végül hozzáadjuk a sonkát és a nyelvet.

Ezzel a raguval összekeverjük a spagettit.

Egy kis apró trükk következik: a húst bepanírozásánál a zsemlemorzsába keverjük a parmezán sajtot, és így sütjük ki. Borjúhúshoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet.

 

Itt találnak egy másféle tésztareceptet!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha találtak egy jó receptet, ne habozzanak, készítsék el! Jöjjenek holnap is!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Ajánljuk figyelmükbe videóreceptjeinket is, amelyeket itt találnak.

Cím
recipe image
Recept neve
Milánói borjúbordák
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.