Mogyorós sertésszűz

Hozzávalók

60 dkg sertésszűz, 10 dkg szilva, 1 evőkanál szójaszósz, 2 evőkanál méz, 6 dkg répa (sárga), 5 dkg mogyoró,  1 evőkanál osztrigaszósz, 1 evőkanál rizsborecet

 

Mogyorós sertésszűz

 

A mogyorós sertésszűz elkészítése

 

Előzetesen, mielőtt bárki megijedne, szűkszavú, lényegretörő recept következik:). De minden benne van, ami ennek az ételnek az elkészítéséhez szükséges, egyben jelzi azt is, hogy gyors, serpenyős ételről beszélünk, ami akár hétköznap is elkészíthető az esti családi beszélgetés közben, akár.

A sertésszüzet felcsíkozzuk, és egy serpenyőben lepirítjuk. A sertésszűzhöz aktuális árat itt találnak!

Hozzáadjuk a mézet, a vágott sárgarépát, a szilvát, a szójaszószt, az osztrigaszószt és egy kevés rizsborecetet.

 

Mogyorós sertésszűz 2

Mogyorós sertésszűz 2

 

Az egészet összeforraljuk, és a végén megszórjuk pirított mogyoróval. Párolt rizzsel tálaljuk.

Egy más jellegű szűzreceptet itt találnak!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mogyorós sertésszűz
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.