Mozzarellás bárányborda, fokhagymás chilis spagettivel

Hozzávalók, mozzarellás bárányborda, fokhagymás chilis spagettivel

  • 1 kg bárányborda,
  • 15 dkg sajt (mozzarella),
  • só,
  • 1 szál rozmaring,
  • 2 db chilipaprika,
  • 4 gerezd fokhagyma,
  • 2 csokor petrezselyem,
  • 10 dkg vaj,
  • olaj (olíva)

 

 

A mozzarellás bárányborda, fokhagymás chilis spagettivel recept elkészítése

 

A bárány bordacsontjait megtisztítjuk, majd a húst egy hegyes késsel keresztbe átszúrjuk. A bárányhoz aktuális árat itt találnak.

Beletesszük a rozmaringot és a pizza mozzarellát. Sózzuk, forró serpenyőben elősütjük, majd 200 fokos sütőben készre sütjük.

A spagettit lobogó sós vízben kifőzzük, közben olívaolajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és a chilipaprikát.

Kiveszünk egy kevés főzőlevet, mert ezzel öntjük fel a köretet. Beletesszük a leszűrt tésztát, rászórjuk a durvára vágott petrezselymet, és belekeverjük a vajat.

Forrón tálaljuk a megsült hússal, díszítjük friss bazsalikommal és chiliszállal.

Ha kedvet kaptak a recepthez, nézzék meg a teljes videóreceptet itt.

 

Mozzarellás bárányborda, fokhagymás chilis spagettivel

Mozzarellás bárányborda, fokhagymás chilis spagettivel

 

Egy másik bárányreceptért kattintsanak ide!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mozzarellás bárányborda, fokhagymás, chilis spagettivel
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.