A mustáros csirkemáj recept hozzávalói
60 dkg csirkemáj, 2 evőkanál mustár, 2 dl tejszín, ketchup, 40 dkg burgonya, bors, 2 fej hagyma, 5 dkg kapribogyó, só
Mustáros csirkemáj
A mustáros csirkemáj elkészítése
Mai ajánlatunk olcsó alapanyagból készül, mégis különleges lesz. Ahogy azt a Mit főzzünk ma? rendszeres olvasói már megszokhatták. Mert a konyhában rendkívül fontos az ötlet, és a jó ötlet tökéletes kivitelezése. És kiderül, hogy nem csak a drága hozzávalóból készülhet remek étel, sőt. Nos, lássunk is hozzá!
Azzal kezdünk most, hogy a csirkemájat sózzuk, borsozzuk és majorannával megszórjuk. Kevés olajon egy forró serpenyőben elősütjük. Amint ezzel megvagyunk, kivesszük, és a visszamaradt zsiradékban a félkarikára vágott vöröshagymát lepirítjuk. A csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.
Mustáros csirkemáj 2
Mindezek után hozzáadjuk a mustárt, és egy kevés ketchupot. Most következik egy kis pikantéria, mert kapribogyót is teszünk bele, és egy kicsit pirítjuk így együtt. Ezután tejszínnel felöntjük, majd belehelyezzük a csirkemájat. Beforraljuk addig, amíg a máj elveszti nyersességét.
Mustáros csirkemáj 3
Végezetül a burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk és félbevágjuk. Egy kevés olajon a lapos oldalát szép vörösre sütjük egy forró serpenyőben. Ezzel a burgonyával tálaljuk a májat. Igazán látványos a végeredmény, ügyeskedjenek, és Önöknél is pont ugyanígy fog kinézni!
Egy másfajta májas receptet itt találnak!
Jó böngészést a Mit főzzünk ma?-videók között, itt! Ha körülnéznének még további, változatos húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak köztük, ami megtetszik, készítsék el!
Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el!
Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el! Természetesen várjuk vissza holnap is! Mi itt leszünk, jöjjenek!
Jó étvágyat kívánunk!