Mustáros csirkemáj

Hozzávalók, mustáros csirkemáj

60 dkg csirkemáj,
2 evőkanál mustár,
2 dl tejszín,
ketchup,
40 dkg burgonya,
bors,
2 fej hagyma,
5 dkg kapribogyó,

 

Mustáros csirkemáj

Mustáros csirkemáj

 

A mustáros csirkemáj elkészítése

 

Mai ajánlatunk olcsó alapanyagból készül, mégis különleges lesz. Ahogy azt a Mit főzzünk ma? rendszeres olvasói már megszokhatták. Mert a konyhában rendkívül fontos az ötlet, és a jó ötlet tökéletes kivitelezése. Nos, lássunk is hozzá!

A csirkemájat sózzuk, borsozzuk és majorannával megszórjuk. Kevés olajon egy forró serpenyőben elősütjük. Majd kivesszük és a visszamaradt zsiradékban a félkarikára vágott vöröshagymát lepirítjuk. A csirkemájhoz aktuális árat itt találnak.

 

Mustáros csirkemáj 2

Mustáros csirkemáj 2

 

Hozzáadjuk a mustárt és egy kevés ketchupot. Kapribogyót is teszünk bele, és egy kicsit pirítjuk. Tejszínnel felöntjük, majd belehelyezzük a csirkemájat. Beforraljuk, amíg a máj elveszti nyersességét.

 

Mustáros csirkemáj 3

Mustáros csirkemáj 3

 

A burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk és félbevágjuk. Egy kevés olajon a lapos oldalát szép vörösre sütjük egy forró serpenyőben. Ezzel a burgonyával tálaljuk a májat. Igazán látványos a végeredmény, ügyeskedjenek, és Önöknél is pont ugyanígy fog kinézni!

Egy másfajta májas receptet itt találnak!

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kivánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mustáros csirkemáj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.