Mustáros, meggyes kacsamell

A mustáros, meggyes kacsamell recept hozzávalói

mustármag 2 dl sós vízben forrázva, 35 dkg meggy kimagozva, 2 evőkanál tárkonyecet, 2 dl fehérbor, 2 evőkanál cukor, 4 db kacsamell sózva, beirdalva, 1 evőkanál dijoni mustár

Mustáros, meggyes kacsamell

Mustáros, meggyes kacsamell

 

A mustáros, meggyes kacsamell recept elkészítése

 

A konyha az a terület, ahol egy jó ötlet, és persze egy (vagy több) jó alapanyag mindent elvisz a hátán. A kacsamell nem kérdés. De csak úgy süssük meg? Persze. De van néhány gyümölcs, ami egészen más karakter ad, például a meggy, jelen esetben. Kipróbálják?

A mustármagot beáztatjuk a sós vízbe. A tárkonyecetet a fehérborral, cukorral, meggylével és a mustármaggal felfőzzük. Utána lehúzzuk a tűzhelyről, belekeverjük a magozott meggyet, kevés keményítővel besűrítjük.

Ha kihűlt, hozzákeverünk egy evőkanál dijoni magos mustárt. Hidegen tálaljuk a forró rózsaszínre sütött kacsamell mellé. A kacsamellhez aktuális árat itt találnak.

 

Egy egészen más karakterű kacsamellreceptért kattintsanak ide!

 

Ha szeretnének még további receptek között válogatni, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és ha megtalálták a mai hangulatukhoz passzoló receptet, ne habozzanak, készítsék el! És jöjjenek vissza holnap is, várjuk Önöket!

Szeretnének egy jó sütit is készíteni még? Ez sem jelenthet problémát, nézzenek körül itt, válogassanak kedvükre. Válasszanak egy jó receptet, és készítsék is el!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Mustáros, meggyes kacsamell
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.