Narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj

Hozzávalók, narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj

2 db narancs
40 dkg karotta
40 dkg kacsamáj
majoranna

bors
15 dkg vöröshagyma
1 dl vörösbor
2 evőkanál méz
1 dl olívaolaj
5 dkg hideg vaj
1 db paprika
1 db paradicsom

 

Narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj

Narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj

 

A narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj recept elkészítése

 

A narancsokat kifilézzük. A karottát egészben feltesszük főni. A hagymát apróra vágjuk, megpirítjuk, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot, a darabolt kacsamájat, sót, borsot. Vörösborral felengedjük, hideg vajjal sűrítjük.

Tálaláskor a karottát mézzel ízesítjük, ráhelyezzük a narancsfiléket, a kacsamájhoz is keverünk narancsfilét, és így tálaljuk. A kacsamájhoz aktuális árat itt találnak.

Ha szeretnének még válogatni további húsos receptek között, itt, a Mit főzzünk ma? recepttárában megtehetik. Nézzenek körül, válogassanak, és válasszák ki a mai hangulatokhoz leginkább passzoló receptet. Várjuk vissza Önöket holnap is!

Jó étvágyat kívánunk!

Cím
recipe image
Recept neve
Narancsos karottán tálalt fűszeres kacsamáj
Szerző neve
Publikálás dátuma
Előkészület ideje
Főzés ideje
Elkészítés ideje


Comments are closed.